Partner
profiel
Partner login

  • Nieuws

Laatste nieuws
22 November 2017 | ICT & Logistiek 2017

Kom op 28, 29 of 30 november naar de ICT & Logistiek beurs, gecombineerd met Logistica in de Jaarbeurs Utrecht. Dit is dé vakbeurs op het gebied van ICT toepassingen en - diensten in de logistieke keten.

22 Januari 2016 | Sator kiest voor Indicium voor het nieuwe wifi-netwerk

Het afgelopen jaar heeft Indicium bij Sator een nieuw wifi-design geïmplementeerd waarbij Sator koos voor de nieuwe VX9000 virtuele controller van Zebra.

22 Juli 2015 | Gratis WiFi op Zwarte Cross door Zebra & Indicium

Onbereikbaar zijn op een festival is bij Zwarte Cross niet aan de orde. Het festival in Lichtenvoorde biedt bezoekers komend weekeinde (24, 25 & 26 juli) gegarandeerd gratis WiFi.

http://www.indicium.nl/nl/uploads/headers/Oplossingen - news.jpg 18 Mei 2015 | Onsite check-in oplossing evenementen Cvent maakt het mogelijk om bezoekers voorafgaand aan uw evenement te laten registreren. Vervolgens worden alle gegevens bewaard in een database, waardoor u inzicht krijgt in uw bezoekersaantal. Tijdens het evenement is het van belang dat er vlot en soepel wordt gewerkt bij het inchecken van de gasten. 

Wij laten de check-in goed en soepel verlopen met onsite support en verhuur van de nodige apparatuur. Bij onze oplossing moet u denken aan:

- Onsite check-in voor gasten 
- De badge wordt na de scan ter plekke geprint
- Gasten registreren voorafgaand of bij aankomt van het evenement
- Gebruik van QR-barcodes
- Verhuur badgeprinters
- Custom made badges (met bijvoorbeeld uw logo)

Bel ons voor meer informatie of stuur een e-mail naar verkoop@indicium.nl
Bookmark and Share